Toate SondajeleSondaj de Opinie
Ultimele comentarii
No comments
Statistici site

Total online: 3

Membri: 0

Roboți: 0

Vizitatori: 3

Guest, Guest, Guest
+0  
Articole: 142
+0  
Comentarii: 0
+0  
Membri: 436

Dintre care:
Administratori: 3
Moderatori: 0
Postatori: 0
Verificati: 0
Membri: 432

Staff Membri:
Azi: 0
Ieri: 0
Intr-o saptamana: 0
Intr-o luna: 0
SUSTENABILITATE ÎMPREUNĂ
Recomandăm
Top Articole

Muzica de suflet

NOU!

Am creat un playlist in trilulilu.ro. In ceea ce priveste piesele din playerele de mai jos am reusit sa le urcam o mare parte din ele si pe www.trilulilu.com.
Playlistul nostru este inca in curs de perfectionare. Dar o buna parte din piese pot fi deja downloadate de acolo http://www.trilulilu.ro/FYMaaa/fisiere/playlist/671988 . Multe alte piese din acele playere de pe blog/site pot fi gasite dand un search in trilulilu (pe categoria muzica). Piesele pot fi downloadate folosind site-ul http://trilulilu-download.info/ .


Pentru a porni muzica dati click in player pe tasta > 

Muzica de suflet - PROBLEMA CU ACEST PLAYER ESTE DATORATA FAPTULUI CA MAJORITATEA PIESELOR SUNT URCATE PE UN SEVRER CARE ARE O ACCESIBILITATE LIMITATA (DUPA CE S-A EFECTUAT UN TRAFIC DE 5 GB DE ASCULTARE A PIESELOR , ACCESUL LA PIESE ESTE BLOCAT PENTRU O LUNA CAND SE ELIBEREAZA DIN NOU BANDA SI TOT ASA. DECI ACCESUL LA MELODI IL PUTETI NIMERI SAU NU, DEPINDE DE NOROCUL DVS. IN CURAND INSA VOM PUNE INCA UN PLAYER CARE VA AVEA MUZICA PRELUATA DIN YOUTUBE, ASA CA NU VOR MAI FI PROBLEME SI IN PLUS SE VOR PUTEA VIZIONA SI VIDEOCLIPURILE.


MusicPlaylistRingtones

 

 

MUZICA DE SUFLET 2 - MUZICA ESTE PRELUATA DIN YOUTUBE  SI IN PLUS SE POT VIZIONA SI VIDEOCLIPURILE.

(AICI PIESELE FUNCTIONEAZA)

 

 

 

Romani talentati

 


MusicPlaylistRingtones

Copyright © 2016 AdevărațiiPatrioți.info. All rights Reserved.
Toate informaţiile conţinute în acest site: imagini, texte, grafice, logo-uri, grafică web, scripturi, programe, precum şi orice alte date sunt proprietatea exclusivă a site-ului AdevărațiiPatrioți.info şi sunt apărate de legea privind protecţia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus fără permisiunea proprietarului. Nu puteţi modifica nicio parte din conținuturile site-ului AdevărațiiPatrioți.info, nu puteţi copia sau produce derivaţii ale site-ului AdevărațiiPatrioți.info, cu scop competitiv sau mercantil, utilizând idei, caracteristici, funcţii similare proprii site-ului AdevărațiiPatrioți.info. Folosirea oricăruia dintre elementele enumerate mai sus fără obţinerea acordului proprietarului se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Acest site este optimizat pentru rezolutia: 1280x1024
Donation